Produkty dla serce proteinowe (13)

Koncentrat Białka Sojowego 60% – Klasa Paszowa

Koncentrat Białka Sojowego 60% – Klasa Paszowa

Koncentrat białka sojowego (SPC) to oczyszczony produkt uzyskany z odtłuszczonej i prażonej mąki sojowej, poprzez oddzielenie od węglowodanów (cukrów rozpuszczalnych) z wykorzystaniem najnowszej technologii ekstrakcji w UE.
Suplement Diety

Suplement Diety

Projektowanie produkcji na podstawie wymagań: GMP-IFS-BIO-HACCP Tabletki/Kapsułki/Miękki żel/Puder/Ciecz
Witamina B12

Witamina B12

Różne jakości witaminy B12. Specyfikacje można znaleźć na naszej stronie internetowej. W przypadku pytań i wątpliwości prosimy o kontakt z nami.
Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowanego mleka odtłuszczonego poprzez filtrację i suszenie rozpyłowe. Stosunek wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości laktozy sprawia, że produkt ten jest powszechnie stosowany w produkcji żywności niskowęglowodanowej oraz napojów wzbogaconych w białko. Można go również dodawać między innymi do wypieków, deserów, produktów hodowlanych, napojów mlecznych, sosów i serów.
Izolat białka serwatkowego

Izolat białka serwatkowego

Izolat białka serwatkowego uzyskuje się poprzez koncentrację i oczyszczanie koncentratu białka serwatkowego, aby zmniejszyć zawartość tłuszczu i węglowodanów w serwatce. Proces ten można przeprowadzić z wykorzystaniem separacji membranowej lub wymiany jonowej. Izolat białka serwatkowego (WPI) uważany jest za produkt o najwyższej czystości i koncentracji białka.
BIAŁKO WHEY

BIAŁKO WHEY

BIAŁKO SERWATKOWE
Białko sojowe

Białko sojowe

Białko sojowe to wysokiej jakości źródło białka pochodzące z soi. Jako pełnowartościowe źródło białka roślinnego, białko sojowe jest idealne dla wegetarian i wegan, ale jest również doskonałym wyborem dla każdego, kto chce zwiększyć spożycie białka. Dzięki swojej wszechstronności i korzyściom odżywczym, białko sojowe jest świetnym dodatkiem do każdej diety i potężnym sprzymierzeńcem w osiąganiu celów fitnessowych. Numer EC: 225-677-1 Numer CAS: 9010-10-0
Koncentrat białka mleka 80% (MPC)

Koncentrat białka mleka 80% (MPC)

Koncentrat Białka Mlecznego (MPC) to wysoko skoncentrowany proszek mleczny, który zazwyczaj zawiera 80% białka mlecznego. Powstaje z świeżego, pasteryzowanego mleka odtłuszczonego w procesie filtracji, odparowywania i suszenia rozpyłowego. MPC jest znany ze swoich wyjątkowych właściwości pienienia, teksturowania, wiązania wody i koagulacji. Doskonała wartość odżywcza wynika z wysokiego stężenia białka. Ma trwałość 24 miesiące i jest dostępny w workach 25 kg oraz Big Bags. MPC jest opłacalną alternatywą dla Mleka W pełni Mlecznego lub Mleka Odtłuszczonego, oferując porównywalne poziomy białka.
Białko serwatkowe

Białko serwatkowe

Białko serwatkowe
ekstrakt z proszku pomidorowego 10% likopenu - Chem2Market GmbH

ekstrakt z proszku pomidorowego 10% likopenu - Chem2Market GmbH

Jakość: do żywności, ograniczone zastosowanie Część rośliny przetworzona: Owoc Środek ekstrakcyjny: N-heksan Nośnik: maltodekstryna Nazwa naukowa: Lycopersicum esculentum Pomidory są bogate w przeciwutleniacze, takie jak likopen, witamina C i witamina A, które mają potencjalne korzyści zdrowotne. Nasze produkty sprzedawane są luzem. Minimalna ilość zamówienia wynosi 25 kg dla większości naszych produktów. Możemy dostarczyć próbki. Plants2Market jest również certyfikowane w zakresie BIO, HACCP i DIN EN ISO 9001. Oferujemy również następujące produkty: Acerola Fasola polowa Skrzyp polny Afrykańska czarna fasola Elekampan Kwas alfa-liponowy Amla Karczoch Ashwagandha Astaksantyna Waleriana Bamboo Beta Glukan ORGANICZNY liść brzozy ORGANICZNY orzech brazylijski ORGANICZNY pokrzywa ORGANICZNY brokuł ORGANICZNY chaga ORGANICZNY chlorella ORGANICZNA żurawina ORGANICZNY trawa jęczmienna ORGANICZNY żeń-szeń ORGANICZNY grejpfrut ORGANICZNA jarmuż ORGANICZny dzika róża ORGANICZNE borówki ORGANICZNY nard pospolity ORGANICZNY imbir
Instantne Koncentrat Białka Serwatkowego (WPC 80 Insta)

Instantne Koncentrat Białka Serwatkowego (WPC 80 Insta)

Koncentrat białka serwatkowego 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) jest produkowany z serwatki słodkiej przy użyciu zaawansowanego procesu ultrafiltracji w niskiej temperaturze. Dlatego większość białek pozostaje nienaruszona. WPC zawiera około 35 do 90 % białka mleka. Ten proszek nie jest aromatyzowany, więc można dodać dowolny smak lub aromat. WPC 80 Instant jest stosowany w produkcji lodów, jogurtów, napojów, produktów mięsnych oraz głównie w żywieniu sportowym. Koncentrat instant rozpuszcza się łatwo nawet w zimnej wodzie. WPC 80 Instant jest dostępny w opakowaniach 15/20/25 kg lub „Big Bag” 500-1000 kg. Średni okres trwałości WPC 80 Instant wynosi około 12 miesięcy. Zawartość białka: min. 80 % Zawartość tłuszczu: max. 8 % Zawartość popiołu: max. 3,5 %
Witamina A - Retinol 325 000 IU proszek

Witamina A - Retinol 325 000 IU proszek

Jakość: dla produktów kosmetycznych Nośnik: Hydroksypropyl-Cyklodekstryna Powolne uwalnianie retinolu (retinol z powolnym uwalnianiem składnika aktywnego) Nazwa naukowa: Retinol / Hydroksypropyl-β-cyklodekstryna Witamina A odgrywa kluczową rolę w organizmie ludzkim. Nasze produkty sprzedawane są w hurtowych ilościach. Minimalna ilość zamówienia wynosi 25 kg dla większości naszych produktów. Możemy dostarczyć próbki. Plants2Market jest również certyfikowane w zakresie BIO, HACCP oraz DIN EN ISO 9001. Oferujemy również następujące produkty: Acerola Fasola polowa Skrzyp polny Afrykańska czarna fasola Elekampan Kwas alfa-liponowy Amla Karczoch Ashwagandha Astaksantyna Waleriana Bamboo Beta Glukan ORGANICZNY liść brzozy ORGANICZNY orzech brazylijski ORGANICZNY pokrzywa ORGANICZNY brokuł ORGANICZNY chaga ORGANICZNY chlorella ORGANICZNA żurawina ORGANICZNY trawa jęczmienna ORGANICZNY żeń-szeń ORGANICZNY grejpfrut ORGANICZNY jarmuż ORGANICZny dzika róża ORGANICZNE borówki ORGANICZNY nard pospolity
Izolat białka serwatkowego (WPI)

Izolat białka serwatkowego (WPI)

Izolat białka serwatkowego uzyskuje się poprzez koncentrację i oczyszczanie koncentratu białka serwatkowego w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu i węglowodanów w serwatce. Proces może być przeprowadzany z wykorzystaniem separacji membranowej lub wymiany jonowej. WPI uważane jest za produkt o najwyższej czystości i koncentracji białka.